Vije-sti

Matija Cvek & The Funkensteins objavili pjesu

Matija Cvek & The Funkensteins objavili pjesu "Kraj Save"

Predivna balada „Kraj Save“ zapravo je hommage Zagrebu, no svatko se može pronaći u njoj bez obzira odakle dolazi.

Video spot je nastao na krunskom koncertu njegove karijere u rasprodanom Domu spotova koji se održao početkom prosinca prošle godine.

Dario Lepoglavec prikupio je kadrove s koncerta koji kao su dio najljepšeg ljubavnog filma i složio ih u predivan video koji samo dijelom dočarava emotivnu atmosferu koja se tu večer širila dvoranom.
Video za pjesmu „Kraj save“ pogledajte u nastavku.

Ovo će biti pjesma za daleke ljude, lutalice i putnike, a vjerujem da smo svi malo takvi. Bit će za sve koji čeznu za skrovištem, predvidljivom cestom i poznatim zagrljajem.
Zagreb će uvijek biti moje finalno odredište, u njemu sam sakrio blago koje imam, a ljudi, sjećanja i osmijesi su moje jedino blago.
Iako prožeta zagrebačkim motivima, pjesma neka bude svačija, neka ju uzme k sebi tko ju treba i neka ju pjevamo svima koji nas raširenih ruku čekaju.“ – rekao je Matija
 
Ovu pjesmu Matija već duže vrijeme izvodi na svojim koncertima, a publika se stopila sa svakom notom pa sigurno možemo reći da je pred nama još jedan veliki  hit.
Tekst i glazbu pjesme „Kraj Save“ potpisuje Matija, a produkciju i aranžman potpisuje u suradnji sa svojim bendom The Funkensteins i Ivanom Pešutom.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni