Vije-sti

Matt Shaft predstavlja spot za pjesmu

Matt Shaft predstavlja spot za pjesmu "Budi Radostan"

Nakon dosadašnjeg rada na engleskom jeziku i vrlo uspješnog posljednjeg singla "Say", mladi kantautor Matt Shaft, pravim imenom Matej Magdić, predstavlja novu pjesmu i videospot "Budi radostan", prvi singl na hrvatskom jeziku.

Pjesma "Budi radostan" je komad radiofoničnog popa, prepoznatljivog i jednostavnog stila, te pjevnih i lako pamtljivih melodija koja je našla put do srca slušatelja što potvrđuje činjenica da je ušla u top 40 najemitiranijih singlova prema statistici Playkontrola.

Svoj doprinos na pjesmu su dali i Petar Ivkić (akustična gitara), Ivan Kero (klavijature), Antonino Šimić (bas gitara), Mario Klarić (bubnjevi) te Juraj Vivana Šokičić (prateći vokali). Pjesma je snimljena u Greenwood studiju u Zagrebu pod producentskom palicom Antonina Šimića. Videospot je sniman na raznim lokacijama okolice Samobora, a režiju, snimanje i montažu potpisuje Toni Mijač. Zvijezda spota je oldtimer Brum (VW Buba op.a) koji je razveselio slučajne prolaznike i izdržao cijelodnevno snimanje.

U mahu ovog vremena kada su ljudi zaokupljeni političkim zbivanjima i događajima, ideološkim i vjerskim pitanjima i prepirkama, zaluđeni povijesnim činjenicama te žive potpuno depresivnim načinom života, zaboravljaju na ljubav, prijatelje i obitelj. Društvo je nametnulo brz i težak način života, a ja bih bio sretan kaka bi vas ova pjesma barem 3 minute opustila, odvukla iz kolotečine i potaknula na ples i pjevanje. - izjavio je Matt Shaft.

Nakon sjajnog nastupa na ovogodišnjem INmusic festivalu, Matt Shaft je postao finalist ovogodišnjeg Karlovačko Rockoffa sa pjesmom 'Budi radostan' te ga očekuje nastup 19.10. u Zagrebu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni