Vije-sti

Meritas predstavljaju

Meritas predstavljaju "Meritas20 live" u akustičnom izdanju

Vlasnice jednih od najljepših domaćih pop pjesama – Meritas, slave značajnih 20 godina glazbenog djelovanja, a tim povodom će u utorak, 15. siječnja gostovati na Akustici u Rockmarku!

Ovu jubilarnu brojku Meri i Anita do sada su obilježile nizom koncerata diljem Hrvatske, a slavlje je zaokruženo i izdanjem "Meritas20 live". S raznim nastupima nastavljaju i kroz 2019. godinu, a priliku da bude njihova malena koncertna stanica dobiva i Akustika u Rockmarku!

U utorak, 15. siječnja, ponovno će stati na pozornicu glazbene knjižare u Berislavićevoj 13 te u intimnom okruženju i akustičnom izdanju okupljenoj publici predstaviti nekolicinu dobro nam poznatih pjesama. Svoje akusticiranje najavile su riječima: "Pridružujemo se prisnim, akustičnim i kratkim koncertima koji odaju atmosferu dnevnog boravka, u okruženju s knjigama i glazbom. Veselimo se toj vrsti druženja, stoga nam se pridružite 15. dana siječnja!".

Spomenuto slavljeničko izdanje "Meritas20 live" objavljeno je početkom studenog 2018., te donosi kolekciju energičnih, uigranih i emotivnih izvedbi pjesama snimljenih tijekom istoimenog koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture godinu dana ranije. Njegovu produkciju potpisuje Ivan Božanić, a za likovno oblikovanje naslovnice i korica fizičkog izdanja zaslužan je Vjekoslav Crnojevac.

Početak akusticiranja uz Meritas je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni