Vije-sti

Metallica i Nirvana za vikend u Vintage Industrial Baru

Metallica i Nirvana za vikend u Vintage Industrial Baru

Ok ne stižu pravi Metallica i Nirvana, ali je riječ o hvaljenim tribute bendovima Inciter koji će u petak svirati najveće hitove Metallice i Chris Ian & Pangea koji će nas u subotu počastiti najvećim hitovima Nirvane.

PETAK 18.11. | Metallica tribute by Inciter
Start programa 22:00 sati, ulaz 20 kn, (10 kn studenti) početak nastupa 23:30 sati. U petak 18. studenog Metallica će objaviti novi studijski album 'Hardwired... to Self-Destruct' pa je Vintage Industrial bar povodom tog događaja odlučio pozvati jedan od najboljih Metallica tribute bendova na ovim prostorima - zagrebački Inciter

Trash metalci Inciter će pred publikom izveseti hitove tog najpoznatijeg metal bend svih vremena. Poneki zlobnik ponekad primjeti kako pjesme Metallice bolje zvuče u njihovoj izvedbi nego u originalnoj, a da li je stvarno tako prosudite samo već ove subote 18. studenog s početkom u 23:30.

SUBOTA 19.11. | Nirvana tribute by Chris Ian & Pangea
Start programa 22:00 sati, ulaz 20 kn, (10 kn studenti) početak nastupa 23:30 sati.
Chris Ian & Pangea opet u Vintage Industrialu. Dečki će i ovoga puta izvesti hitove jednog od najvećih bendova svih vremena - legendarne Nirvane. Chrisa Iana koji s s velikom lakoćom uživljava u lik i djelo Kurta Cobaina neki će prepoznati i kao glazbenika kojije više od 10 godina svira po ulicama zagrebačkog centra, a onda se skrasio u bendovima Killed A Fox I Malady Lane.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni