Vije-sti

Miceksi prije My Baby u Tvornici – predstavljen novi spot

Miceksi prije My Baby u Tvornici – predstavljen novi spot

Zagrebački, ili bolje rečeno novozagrebački rock bend The Miceks su, za relativno kratko vrijeme, postali miljenici zagrebačke, a i šire publike. The Miceks su osnovani 2015. godine u kvartu Utrine, u jednoj od tamošnjih garaža popularno znanih kao ”Favele”.

Nadahnuti melodičnim, plesnim rock ‘n’ rollom, tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima oko nas te o vječnim pitanjima o ljubavi, nadi i slobodi. Pjesme su autorsko djelo Alena Kraljića Kralje koji je afirmaciju, skladateljsko umijeće pa i rokersku reputaciju stekao i učvrstio kao član bendova Pips, Chips & Videoclips, Majke, Bare i Plaćenici.
Reputaciju su stekli odličnim i energičnim živim nastupima na nekolicini većih festivala i velikim koncertom na Šalati kao gosti Psihomodo popa. Kao što sami kažu: rade buku uhu ugodnu, a srcu dragu... Kako to zvuči provjerite već ovog petka u zagrebačkoj Tvorinci kulture.

Grupa je u svom kreativnom usponu, a predivna melodična balada „Volim kada si tu“ujedno je četvrti singl skinut s albuma "Ljubav, voda i sloboda"

Uz novi su spot najavili i svirku uz My Baby, 16. studenoga u Tvornici kulture.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni