Vije-sti

Mika Male & Zvonimir Varga 2. svibnja @ Klub.

Mika Male & Zvonimir Varga 2. svibnja @ Klub.

Mika Male & Zvonimir Varga

Bistro na rubu šume: Mika Male & Zvonimir Varga u Klubu 2. svibnja

Prvi vikend u mjesecu u klubu Klub. se zna što vas očekuje, još jedno izdanje Bistroa na rubu šume. Ovoga puta s vama su Mika Male i Zvonimir Varga, a nakon svega možete ostati plesati uz Tanceraj. Vrata Kluba otvaraju se u 20 sati, a upad je 20 kuna.

Mika Male

Mika Male trenutno promoviraju svoj treći album "Gdje se sastaju luđaci" koji je izišao krajem prošle godine za Dallas Records. Nakon sjajnih kritika za njihov prošli album "Vremenom" iz 2010. nastavljaju punom parom dalje. Bend postoji više od 10 godina i čine ga Orlan Tus (vokal, gitara, klavir), Majda Bojić (violina), Ivan Žigo (električna gitara), Lucija Potočnik (bas) i Igor Bušljeta (bubnjevi). Dosad su nastupali na svim većim festivalima u Hrvatskoj kao što su InMusic, Terraneo i Hartera no njihova glazba najviše dolazi do izražaja u klupskim prostorima gdje mogu uspostaviti intimniji odnos sa svojom publikom. Mika Male svoju snagu crpe iz specifične atmosfere svake od svojih pjesama koje najviše dobivaju na snazi u živoj izvedbi. Strpljivi slušatelji prepoznat će bogatstvo detalja i delikatno isprepletenu mrežu riječi pjesama i glazbenih ideja ovog kvinteta. Svojim dugogodišnjim stažem na sceni i beskompromisnim pristupom glazbi privlače kao magnet novu publiku koja im se spremna prepustiti. Fanovi bendova kao što su Nick Cave & the Bad Seeds, The Velevet Underground, Tindersticks i Dirty Three doći će na svoje. Ostali neka pristupe otvorenog srca i neće se razočarati.

https://www.facebook.com/mikamalezg

Zvonimir Varga

Kombinacija Varga-Kanizsai rapidno napreduje. Pjesme su mu iz onih finih, doduše globalno jednostavnih legata prerasle u minijaturne komplekse, snažnu rokačinu i punk što je pred nekoliko godina bilo uopće teško zamislivo. Za sada sve ide u odličnom pravcu koji pokazuje širinu pjesama, pogodnost i za akustične, električne, eksperimentalne, rock, punk i alternativne izvedbe. Ima konstruktivnu bazu s kojom se može napraviti svašta.

http://zvonimirvarga.bandcamp.com/

 
Ulaznice možete kupiti ili online preko sustava Entrio, na Entrio prodajnim mjestima ili na ulazu po cijeni od 20kn: Tvornica Kulture, Šubićeva 2 Aquarius CD shop, Varšavska 1 Dirty Old Shop, Tratinska 18 FB event: http://on.fb.me/QFbs3Q
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni