Vije-sti

Mind Zoo objavio novi singl

Mind Zoo objavio novi singl "What It Takes"

Nakon uspješnoga objavljivanja pjesme „Blind Man's Mirror“ u travnju, Mind Zoo objavio je novu autorsku poslasticu, „What It Takes“ koja najavljuje skorašnju objavu debitantskog albuma.

Iz benda javljaju kako je ova pjesma zvučno bliža grungeu i hard rock power baladama: Priča je to o smrti u obitelji, poimanju toga te suočavanju s takvom stvarnosti. Zbog toga pjesma u prvome dijelu odiše melankolijom i tugom koja se preko žešćega srednjeg dijela pjesme pretvara u svojevrsno olakšanje i mir koje donosi suočavanje s istinom. – izjavili su.

 

 

Vizualni dio koji prati pjesmu djelo je bubnjara benda Davora Kamenjarina, čiji crtež krasi omot, te Ivana Ožića Bebeka, koji je grafički obradio crtež i izradio završnu inačicu omota.

Pjesmu je bend samostalno snimio u prostoru za probe/DIY studiu, a miks i master djelo su Vedrana Kovačića iz Chicken Sound Studia.

Pjesma je dostupna na YouTubeu, Bandcampu te vodećim streaming servisima poput Deezera, Spotifya i Google Musica.

Mind Zoo je četveročlani alternativni rock/metal bend iz Splita, nastao 2015. godine. Svoju energiju i zvuk je predstavio publici u Hrvatskoj, BiH i Crnoj Gori. Pobjednici su festivala ST-ART 2017. godine, a uz navedeni festival nastupali su i na FIDO Music Weekendu 2019., SARS festivalu 2018., Kaštelanskim rock večerima 2017. i 2018. godine te Lake Festu u Nikšiću 2018. godine.

Samostalno su snimili i objavili demo EP-u „Temple Of The Heart“, koji je izašao u ožujku 2017. godine, te singl Blind Man's Mirror, koji je objavljen u travnju 2020. godine. Objavom „What It Takes“  Mind Zoo radi korak naprijed te dolazi bliže sljedećem cilju, a to je snimanje i objavljivanje prvoga albuma.

Mind Zoo možete pronaći na:

Facebooku (https://www.facebook.com/zoo.of.minds/)

Instagramu (https://www.instagram.com/zoo.of.minds/)

Bandcampu (https://mindzoo.bandcamp.com/)

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni