Vije-sti

Mortal Kombat u ožujku u Zagrebu

photo: Mortal Kombat, credit: promo

Mortal Kombat u ožujku u Zagrebu

Bijesna metal punk mašina Mortal Kombat iz Beograda stiže 11. ožujka u zagrebački klub Boogaloo na svoj najveći samostalni koncert u Hrvatskoj. Na sceni već više od desetljeća, uz hordu fanova diljem regije, tvrdim zvukom i direktnim tekstovima na satiričan način iznose oštru kritiku modernog društva.

Odrastajući na tvrdoj underground glazbi devedesetih, zbog deficita domaćih bendova u tom žanru, 2009. su oformili bend kojeg su i sami željeli biti slušatelji. Već prve pjesme zakotrljale su im zavidnu brojku pogleda na Youtubeu i od tada su korak po korak, po svojim pravilima, disciplinirano i oslanjajući se samo na vlastitu intuiciju, gradili svoj put prema vrhu alternativne scene.
U četrnaest godina postojanja objavili su četiri studijska albuma i jedan uživo. Posljednji album „Decenija”, riječima benda je „žanrovski jako šaren i šizofren, od brzih metal rifova do rokenrol balada“. Uz dosad najkvalitetniju produkciju, album je i pomicanje prema ozbiljnijoj tematici, uz blagi odmak od humora u odnosu na ranija izdanja. Dostupan je za besplatan download na službenoj stranici benda.


ULAZNICE:
*65kn (8.63€) - do 31.12.2022.
9€ (67.81kn) - od 1.1.2023.
11€ (82.88kn) - na dan
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni