Vije-sti

Muškat Hamburg i thee Melomen u zagrebačkom Jiggy Baru

Muškat Hamburg i thee Melomen u zagrebačkom Jiggy Baru

U subotu, 25.ožujka u zagrebačkom Jiggy Baru nastupiti će mariborski punk'n'roll bend Muškat Hamburg uz support domaćih snaga thee Melomen.

Muškat Hamburg svojom kombinacijom punka i rock’n’rolla pustoši već od 1998. godine, bez prekida i bez milosti, a ipak, moderna povijest benda počinje 2003., kad se dolaskom novih članova stvara posebna kemija.
Više od deset godina nakon osnivanja benda konačno dolazi vrijeme za prvo službeno izdanje pod nazivom “Uživaj pokončno”. Album brzo postaje klasik slovenske underground scene, a slijede mnogobrojni nastupi na festivalima. Godina 2011. prolazi u znaku turneje “Ex-Yu Rock’n’Roll Bastards” . U 2012. izdaju svoj drugi album “Zbogom Madamfucker” za legendarnu slovensku underground etiketu FV Music, a sa singlom “Revolucije od nikoder” su dosegli i visoka mjesta na top listama, uključujući i Cener Radia 101.

Street rock'n'roll band iz Zagreba thee Melomen, osnovan je 2014., a podulja je lista bandova u kojima su članovi thee Melomen svirali ili još uvijek sviraju: Vex and the Voxtones, Babies, Erotic Biljan & His Heretics, Thee Mad and Hairy Wombats, Sloming Moops i Dijabaz.

Nakon uspješno objavljenog prvog singla "Chinatown", band je u siječnju 2016. izbacio hvaljeni istoimeni EP album, koji se može besplatno poslušati i downloadati putem Bandcampa.

Koncert započinje u 22 h, a upad je besplatan.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni