Vije-sti

Najavljeno peto izdanje Moondance festivala

Najavljeno peto izdanje Moondance festivala

Moondance festival, najpopularniji i vodeći festival elektronske plesne glazbe u domaćoj produkciji, ulazi su svoju petu godinu odžavanja.

Peto jubilarno izdanje koje je u intenzivnim pripremama rezarvirano je za drugi vikend u kolovozu, od 10. do 12. kolovoza i ugostiti će pod mjesečinom neke od najvećih imena elektroničke plesne glazbe: Robert Hood (USA), Oscar Mulero (SPA), Jonas Kopp (ARG), Psyk  (SPA), Dj Deep (FRA), Ben Sims (UK), Handmade (Ger), The Analogue Cops live (Ger) i mnoge druge.

Ugovorena je suradnja s berlinskom institucijom elektroničke glazbe - Tresorom, koji će zadnji dan festivala predstaviti svoju večer, po prvi put na ovim prostorima.

Po prvi put na ove prostore dolazi jedan od najpoznatijih svjetskih video umjetnika, Philipp Geist - Videogeist iz Berlina, čovjek koji je 3D mapirao neke od najpoznatijih svjetskih građevina. Ovaj put ima zadatak mapirati kulu Kamerlengo s vanjske strane što će nesumnjivo biti veliki spektakl svjetla i srednjovjekovne arhitekture.

Ovaj party za sve ljubitelje pravog techna počinje u četvrtak navečer i traje sve do ranih jutarnjih sati u nedjelju. Za više informacija posjetite www.moondancefest.com

ULAZNICE:
Ulaznice su u prodaji putem sistema TICKESHOP te na www.ticketshop.hr  

Festivalske ulaznice prodaju se po cijeni od 300 kuna za sva tri dana, a dostupan je i grupni paket za 'ekipu' 5+1 gratis, gdje je pojedinačna cijena 250 kuna.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni