Vije-sti

Nellcote -

Nellcote - "She Said..."

[caption id="attachment_4126" align="aligncenter" width="547"]Nellcote © Matteo Prodan Nellcote © Matteo Prodan[/caption]

"She said..." je prva objavljena pjesma s kojom Nellcote službeno predstavlja novu pjevačicu Luciju Ćustić - LUCE. Zapravo, ova pjesma i je zaslužna što je Lucija postala dio Nellcote svijeta. Nakon potpuno neplaniranih i spontanih jam sessiona, jedne večeri u Rijeci, snimljena je demo verzija ove pjesme s Lucijinim vokalom i već tada je bilo jasno da će se ova suradnja nastaviti.

Pjesmu je bend odlučio predstavili uz jedan, amaterski snimljeni, video ura¸dak, za koji su smatrali da dobro pristaje uz atmosferu same pjesme. "Bila je to luda noć na otoku Lastovu ovog ljeta. Ekipa benda i prijatelji, kao u bunilu gledali smo u to ljuto nebo i sjevnula nam je ideja da to snimimo i iskoristimo kao video  za 'She said...'.  Bio je to vrlo živopisan trenutak koji nas je sve obuzeo, a nadamo se da pjesma još pojačava taj dojam kaosa i uznemiranosti, kao što i video snimak produbljuje otuđenje i sjetu ove anti-uspavanke", kaže nam Vinko Ergotić, frontman benda.

http://www.youtube.com/watch?v=CajlD0UCAoM
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni