Vije-sti

Neno Belan najavio gošće na koncertu u Zagrebu

Neno Belan najavio gošće na koncertu u Zagrebu

Neno Belan otkrio je gošće koje će nastupiti na slavljeničkom koncertu "Ljubav i moda – 30 godina" 27. veljače u zagrebačkom Domu sportova. Prva od njih je neprikosnovena diva Josipa Lisac, koja će prvi put s Nenom podijeliti pozornicu i sasvim je sigurno da će njihov nastup biti jedan od vrhunaca ovog koncertnog spektakla. Uz Josipu Lisac, s Nenom i Fiumensima nastupit će još dvije vrhunske pjevačice - Zorica Kondža u izvedbi njihovog zajedničkog hita "Do posljednjeg daha", te Maja Posavec s kojom će izvesti aktualni hit i tjednima najemitiraniju pjesmu u domaćem eteru "Tvoj glas"!

Podsjećamo, Belan će sa svojim Fiumensima na koncertu ''Ljubav i moda" proslaviti tri obljetnice - 30 godina svoje karijere, 30 godina od svog prvog albuma u karijeri ''Ljubav i moda'' i 30 godina od svog prvog koncerta u legendarnom Kulušiću s Đavolima koji je zajedno s izlaskom tog albuma ujedno označio i početak Belanove profesionalne glazbene karijere koja traje i danas.

Koncert će biti podijeljen u tri dijela. Prvi donosi izvedbu cijelog albuma "Ljubav i Moda" i to na originalnim instrumentima na kojima je album i snimljen, kako bi se i time ponovo oživio zvuk koji su pjesme s tog albuma imale u vrijeme kada su i nastale. Nakon toga slijedi akustični dio koncerta, kada će se Belanu i Fiumensima na sceni pridružiti Mediteranski orkestar, koji će i ovoga puta na sceni brojati 17 članova, uključujući i klapu.

Treći dio koncerta donosi električnu svirku, šetnju kroz najveće hitove Belana i Fiumensa, uz tri spomenute glazbene gošće, Josipu, Zoricu i Maju. Cijeli koncert pratit će i nostalgične videoprojekcije, te posebna scenografija koja će nas vratiti u vrijeme pedesetih i šezdesetih godina, a koje su i bile inspiracija za prvi album Đavola "Ljubav i moda".

Kako se koncert bliži, a interes za njim je sve veći, pozivamo sve da na vrijeme kupe svoje ulaznice dok ih ima. Cijena ulaznica u pretprodaji je 95 kn, a na dan koncert 110 kn. Kupiti ih možete u sustavu Eventima, u Dallas Music Shopu u Rijeci i u Dirty Old Shopu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni