Vije-sti

Nick Oliveri iz kultnih Kyussa i Queens of the Stone Agea u intimnom izdanju 3. travnja u zagrebačkom DVA OSAM

Nick Oliveri iz kultnih Kyussa i Queens of the Stone Agea u intimnom izdanju 3. travnja u zagrebačkom DVA OSAM

U ovu sjajnu večer uvest će nas More Human Than Human sa svojim akustičnim setom.

Nick Steven Oliveri američki je multi-instrumentalist i vokalist rođen 1971. godine u gradu Palm Desertu. Široj javnosti je vjerojatno najbolje poznat kao član utjecajnih bendova kao što su Kyuss, Queens of the Stone Age i Dwarves, ali i kao pokretač svojeg najdugovječnijeg projekta Mondo Generator - punk-metal hibrida kojeg je osnovao 1997. godine, s kojim još uvijek redovno nastupa. Lista bendova i glazbenika s kojima je surađivao u svojoj višedesetljetnoj karijeri je poduža i impresivna - ali hajde, izdvojimo iz te gomile imena poput Bl'ast, Svetlanas, Bloodclot i Stöner.

U ovoj prigodi gledat ćemo ga u ogoljenom, one-man, intimnom izdanju sugestivnog naziva Death Acoustic.

Za one koji ne znaju - MHTH je prog rock/metal duo s bazom u Engleskoj, a nama s ovih područja je izuzetno drag jer jednu polovicu benda zauzima Tomislav Vučetić puno poznatiji kao Vučko iz legendarne Anesthesie, kojem će se umjesto Tonya na bubnjevima ove večeri pridružiti Gordan Lončar (Kain / Anesthesia) na akustičnoj gitari i Goran Štrbac na cahonu.

Cijena ulaznice:
▪     18,00 € u pretprodaji
▪     20,00 € na ulazu u klub

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni