Vije-sti

NIET je novi izvođač Antivalentinova 2

NIET je novi izvođač Antivalentinova 2

Legendarni slovenski punkeri iz Ljubljane nastupili su kao gosti Leta 3 na koncertu za ''tradicionalnu riječku rock obitelj'' u Torpedu i apsolutno vatrenom svirkom dokazali da itekako mogu stati uz bok najvećim predvodnicima rocka. Program Antivalentinova uključit će još neke izvođače čija objava tek slijedi, a time će se i zaokružiti program ovog jednodnevnog rock festivala.

Antivalentinovo 2 održat će se u subotu, 11. veljače 2017. godine u Domu sportova, a izrazita posjećenost prvog izdanja svjedoči kako postoji interes za rock spektakl koji mjesec ljubavi obilježava na neki drugačiji način. I ovog će puta zvijezde večeri biti LET3 kojima će se pridružiti Psihomodo Pop.

Povoljne early bird ulaznice za dvoje po cijeni od 80 kuna moguće je kupiti samo do kraja godine! Od 1.1.2017. ulaznice za dvije osobe prodavat će se po pretprodajnoj cijeni od 100 kn. Broj ovih ulaznica je ograničen pa svakako preporučamo kupovinu na vrijeme. Također, od 1.1.2017. idu u prodaju i pojedinačne ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70 kn. Na dan koncerta ulaznice za dvoje prodavat će se po 140 kn, a pojedinačne za 90 kn.

Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb), Dirty Old Shopu (Tratinska 18), u sustavu Eventima i na eventim.hr, te u riječkom Dallas Music Shopu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni