Vije-sti

Noisy Night i My Room Records predstavljaju:  Jennifer’s Band 7” release party

Noisy Night i My Room Records predstavljaju: Jennifer’s Band 7” release party

Release party i koncert povodom izdanja obljetničkog 7” singla "Nothing to Do / So" kultnog zagrebačkog Jennifer’s Banda, koji će se održati u utorak, 09.06. u Močvari, u organizaciji Noisy Night i My Room Records!

Prigodni koncert odsvirat će samo za ovu priliku okupljen no-stars bend The Noisy Knights, na čijem će se repertoaru naći pjesme Jennifer’s Band, Ejesus & Munchkin, The Moody Brooders i drugih NN/MRR favorita. Nakon koncerta, preuranjena kriza srednjih godina nastavit će se uskrsnućem DJ-a Proljeće (Offside, Pop Till You Drop, Žur), još jedne sablasti iz neprežaljenih indie devedesetih!
Ulaz besplatan uz obaveznu donaciju od 40 KN izdavačkoj kući Noisy Night (Neprofitna kulturno-umjetnička udruga Stain), za koju se zauzvrat dobiva primjerak singla.*
* Za parove koji ne žele dva primjerka singla obavezna donacija iznosit će 50 KN. Status para dokazivat će se francuskim poljupcem, čiju će pravovaljanost – i.e., obostranu penetraciju usne šupljine jezikom – kratkim očevidom utvrđivati stručna NN/MRR komisija.

Vrata kluba se otvaraju u 20:30 sati, a početak koncerta je u 21:30. Upad je minimalna donacija od 40/50 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni