Vije-sti

Nord potpisao za Geenger Records i objavio novi spot -

Nord potpisao za Geenger Records i objavio novi spot - "Shadows"

Riječki rock bend Nord novi je član Geenger Records obitelji. U samo godinu dana, Nord je napravio ogroman put od debitantskog do čvrsto formiranog alternativnog rock benda. Nord napokon dobiva pravu potporu za izbacivanje svog debitantskog albuma. S aktualnim singlom Shadows slaže prvu kockicu u svom soničnom mozaiku.

Ime Nord derivirano je iz scene kada je čovjek izgubljen i traži sjever kako bi pronašao svoj put - kroz glazbena putovanja, možemo se pronaći i uz pomoć Norda. Osim niza domaćih nastupa, Nord je nastupao u Srbiji i BiH, gdje je bio prošlogodišnji pobjednik na Jelen Demofestu te tako ostvario značajan uspjeh za bend koji je tada postojao tek nekoliko mjeseci.

Nord čine: Mihael Prosen na poziciji vokala i bass gitare (poznat kao bivši pjevač hrvatskog metal prvoligaša Father), Tino Margan na bubnjevima, gitaristički duo Vedran Vučković (poznat kao gitarist benda Unlogic Skill) i Marko Sedlak, te Bojan Brnčić na klavijaturama,. Geenger Records im ovim putem želi veliku dobrodošlicu otvorenih vrata. 
Nord možete čuti uživo 18.3. u klubu Uljanik u Puli u sklopu festivala Roštiljarka.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni