Vije-sti

Nova 101 Godina u Tvornici

Nova 101 Godina u Tvornici

Treću sezonu zaredom Tvornica kulture zajedno s Radiom 101 organizira jedan od najvećih gradskih dočeka nove godine. U četvrtak, 31. prosinca u 21:00 započet će “Nova 101 godina”, veliki tulum na dva floora.

Dosadašnja dva dočeka pohodilo je u prosjeku više od 1200 ljudi što tvornički party stavlja među najposjećenije u državi. Dobitna organizacijska kombinacija ponavlja se i ove zime. Radio 101 i Tvornica kulture, sa svim DJ-ima okupljenim pod okriljem Yem kolektiva, donose program na u Velikom i Malom pogonu.

Glavni floor smješten u velikoj dvorani donosi “101s Greatest Hits”, dok će manji prostor preueti “Indie napada!”, točnije selekcija najvećih nezavisnih hitova.

Boje Yem kolektiva branit će Nifty Nina, Pusha B, Sin & Matzee, a gost dolazi jedan od najpoznatijih zagrebačkih DJ-a, DJ Indy, rezident u Katranu, čest gost na Amneziji, RNB Confusionu kao i In Da Klub & Dobra šema programima.

Ulaznice za Novu 101 godinu su u prodaji po promotivnoj cijeni od 40 kn, što je cijena koja će vrijediti do 25. prosinca. Od 26. prosinca do zadnje minute 2015. godine cijena će iznositi 55kn.Po ulasku u 2016. cijena ulaznica se penje na 70kn.

Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima:
Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
Entrio – www.entrio.hr
Organizatori dočeka su Radio 101, Tvornica kulture I Yem kolektiv.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni