Vije-sti

Novi singl i videospot dvojca Onli-tu

Novi singl i videospot dvojca Onli-tu

Nakon albuma „Pozitiv mjuzik“ (Spona, 2010.) te singlova „Proljetna“ i „Velike riječi“, riječki dvojac „Onli-tu“ predstavlja novi singl i videospot interesantnog naziva „Krezub“.

Riječ je o pomalo kompliciranoj ljubavnoj priči sa sretnim završetkom koju prati prepoznatljiv zafrkani alter rock zvuk grupe „Onli-tu“. Glazbu i aranžman su napraviliRobert Slama David Puharić, koji je napisao i tekst,  a dizajn naslovnice, glazbena produkcija i režija videospota su djela Borisa Rakamarića.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=4o7JPpUVZcE[/embed]

Artistički videospot „Krezub“ nam djelomično daje odgovore na nekoliko začudnih pitanja: Zašto bradati muškarac dlakavih prsa odjeven u žensku haljinu stoji potpuno bos na stolcu?, Kako je moguće da prozorski okvir levitira i protivi se osnovnim zakonima fizike?, Koja je uloga lustera  koji vise sa stabla i što lijepa djevojka s kravatom radi na istom tom stablu?, Nosi li svaki muškarac dio žene u sebi?, Tko je kome, i čime izazvan, pokazao srednji prst?

Neka od ovih pitanja će ostati vječna misterija, no očito je da su se mladići iz sastava „Onli-tu“ još jednom dobro zabavili i pokazali da nas očekuje vrlo zanimljiv album, koji je najavljen za jesen 2015.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni