Vije-sti

Novo ruho lutka Anne Moor

Novo ruho lutka Anne Moor

Anna Moor, pjevačica iz Koprivnice koja se ove godine predstavila na Zagrebačkom festivalu s autorskom pjesmom «Svjetovi» priprema novi singl za ljeto, a u međuvremenu je svoju prvu pjesmu Lutak odjenula u sasvim novo, akustično ruho.

Posjetila je Koprivnicu i svoju izdavačku kuću Intek Music gdje je s Helenom i  Rajnardom  Hraščanec na pratećim vokalima,  Marinom Hraščancem koji je napravio aranžman, odsvirao klavijature i snimio zvuk te Goranom Vdovićem na udaraljkama,u Intek showroomu, snimila akustičnu live verziju pjesme Lutak, svojeg prvog singla. U sasvim novom aranžmanu, ova je pjesma dobila i novu dimenziju, a zanimljivo je to što u izvedbi sudjeluju sami autori – Helena i Marin Hraščanec.

Povod je svakako odlazak Anne Moor u Istru i privremeni oproštaj od Koprivnice, gdje će provesti sljedećih pola godine i skladati pjesme za svoj prvi album koji bi trebao izaći krajem ove ili početkom iduće godine.

Annu Moor opisuje mistična atmosfera, melodioznost i jedinstven zvuk, a na novom albumu se očekuje puno zanimljivih autorskih pjesama sa gostujućim umjetnicima te nekoliko neočekivanih obrada.

Redatelj ovog videa je Dinko Šimac (Beyond Pines Films), zaslužan za kompletni vizualni identitet Anne Moor. 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni