Vije-sti

Odgođen večerašnji koncert grupe Stillness u Vintage Industrialu

Odgođen večerašnji koncert grupe Stillness u Vintage Industrialu

Zbog smrtnog slučaja u obitelji člana grupe ST!llness, današnji koncert u Vintage Industrialu je odgođen.

S velikom žalosti obavještavamo sve da je koncert u Vintageu odgođen zbog smrtnog slučaja u obitelji člana benda. Zahvalni smo svima na svoj pažnji, podršci i ljubavi što smo osjetili u zadnje vrijeme prilikom pripremanja ovog koncerta, počevši od organizatora, publike, medija, kluba Vintage i svih koji su kupovali karte i veselili se ovome skupa s nama. Vidimo se uskoro u ljepšim okolnostima. Hvala vam što ste ST!LLNESS s nama. – izjavio je frontmen benda Ivan Jurić Yuri.

Svi koji žele ostvariti povrat novca na kupljene ulaznice, mogu to učiniti od ponedjeljka, 10. veljače do četvrtka, 20. veljače na prodajnim mjestima gdje su i kupili ulaznice (Dirty Old Shop, Vintage Industrial/GRIF). Povrat novca za ulaznice kupljene u Entrio sustavu (online na www.entrio.hr ili offline na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti mailom na adresu reklamacije@entrio.hr najkasnije do 20. veljače.

Novi datum koncerta bit će objavljen uskoro. Već ranije kupljene ulaznice s datumom 7. veljače vrijedit će za novi datum koncerta.

Koncert organizira Dostava Zvuka.
FB event: facebook.com/events/1052560255086327/

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni