Vije-sti

Off program V: Pseta, sokoli i dronaža - promocija filma i koncert

Off program V: Pseta, sokoli i dronaža - promocija filma i koncert

Offcycles kolektiv u suradnji s AKC Attackom 16.2.2017. nastavlja prošlomjesečnu ideju glazbene edukacije i improvizacije posve različitih mistika koji svetkuju i štuju rif već dulje vremena.

Nakon  razvoja desert zvuka, odmiče se na  meta razinu u kojoj se kroz svjedočanstva svih krucijalnih ljudi sagledava razvoj psihodeličnog početka koji je naposljetku stvorio preduvjet za stvaranje onoga što danas nazivamo doom scenom u svim svojim oblicima. Ponovno će se klub pretvoriti u kino dvoranu, uz neki zalogaj ukusne hrane i dim, kako bi užitak bio potpun.  Umjesto kokica jede se pasulj npr.

Gledati će se Such Hawks Such Hounds: Scenes From the American Hard Rock Underground koji je snimljen 2008. i slovi za jedan od najboljih rockumentaraca koji prikazaju rađanje žanra. Kroz same početke PENTAGRAMA, SAINT VITUSA, EYEHATEGOD-a i tko zna koga sve ne nas vode sami članovi bendova uz sjedočanstva iz prve ruke.

Potom, kao i prošli puta, na stage se slažu instrumenti i kreće se u još jedan sound clash psihodeličnih i sporih rifova.
"Nećemo imenovati sve bendove i članove ali ćemo reći da smo zadnji puta imali prilike čuti čudne hevi dab stonerice koja se na momente pretvarala u ambijentalni blek metal i potom se ponovno vraćala u dronažu. Ne znamo gdje će nas odvesti rif, a ovoga puta pozivamo sve muzikaše da nam se pridruže. Dakako u štovanju psihodelije." - poručuju iz Attacka

Apeliramo još jednom na ostavljanje suptilnosti pred vratima Attacka, a unutar kluba slavimo teške i pomračene riffove!
Ulaz: 19:00
Such hawks, such hounds, projekcija filma: 20:00
Pseta, sokoli i dronaža : koncert : 21:30 - 00:30
Kraj: 01:00

Ulaznice po cijeni od 10 kn će se moći kupiti na ulazu kluba! 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni