Vije-sti

Olivia Rodrigo s prvim singlom

photo: Olivia Rodrigo, credit: Erica Hernandez

Olivia Rodrigo s prvim singlom "drivers license" oduševljava glazbene fanove diljem svijeta

Pjesma se nalazi na #1 Deezer Top Croatia, a spot je dosegnuo Top 10 YouTube Trending u Hrvatskoj

Ovo je pjesma za koju mnogi već sada tvrde da će biti pjesma godine. Riječ je o debitantskom singlu "drivers license" 17-godišnje Olivie Rodrigo, s kojim osvaja publiku širom svijeta, a tako i u Hrvatskoj - pjesma se trenutno nalazi na #1 Deezer Hrvatska liste, a prateći videospot dosegnuo je Top 10 YouTube Trending liste.

Mlađahna Olivia Rodrigo proteklog je ljeta objavila video na svojem Instagram profilu, gdje je isključivo uz klavir pjevala pjesmu koja je potpuno osvojila njene pratitelje. Odlučila je tu pjesmu napraviti i studijski, a konačni rezultat je stigao početkom ove godine te veoma brzo korača prema samom glazbenom vrhu.

 

 

Kad sam napravila ovu pjesmu prolazila sam kroz jako zbunjujući prekid. Kad sam sve stavila u pjesmu, stvari su mi se posložile i bile jasnije i jednostavnije. Nema ništa bolje nego kad sam u svojoj sobi na klaviru i kad pišem pjesme. To je najbolji osjećaj na svijetu. - komentirala je pjevačica koja ove godine planira predstaviti EP izdanje pjesama koje su nastale za vrijeme 2020. godine.

Oliviu Rodrigo do sada smo upoznali kroz uloge u popularnim Disney serijama "Bizaardvark" i "High School Musical: The Musical: The Series". Već tamo imala je zamijećeme glazbene nastupe, a uz to je bila i veoma aktivna na društvenim mrežama. Pjesma "drivers licence" globalno je među najslušanijim pjesmama na servisima Apple Music i Spotify, a obožavatelji s nestrpljenjem očekuju i njeno pozicioniranje na Billboard Hot 100 ljestvici.

 

Singl "drivers license" dostupan je na svim digitalnim glazbenim platformama: umhr.lnk.to/ORdriverslicencePR

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni