Vije-sti

Otkazan koncert Marca Almonda na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila

Otkazan koncert Marca Almonda na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila

Koncert Marca Almonda koji se na Tvrđavi sv. Mihovila trebao održati 14.8.2021. otkazan je, na žalost publike i organizatora Tvrđave kulture Šibenik.

"Koncert je otkazan zbog neizvjesne situacije i nemogućnosti spajanja datuma turneje, a nadamo se da će prilike za održavanje koncerta biti u nekim mirnijim vremenima", poručuju organizatori.

Povrat kupljenih ulaznica trajat će mjesec dana, i to od srijede, 24.3. do četvrtka, 22.4. 
Ulaznice se mogu vratiti isključivo na prodajnim mjestima gdje su kupljene.

ULAZNICE KUPLJENE U CITY POINTU TVRĐAVE KULTURE

U City Pointu pravo na povrat sredstava kupci imaju uz predočenje ulaznice i računa, za vrijeme redovnog radnog vremena.

SUSTAV EVENTIM

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.

SUSTAV CROATIA TICKETS

Povrat sredstava za ulaznice kupljene unutar sustava Croatia Tickets moguće je ostvariti kontaktiranjem na e-mail info@croatia-tickets.com.

Za sve dodatne informacije Tvrđava kulture Šibenik stoji na raspolaganju putem e-maila info@tvrdjava-kulture.hr ili na broju + 385 91 619 65 34, od ponedjeljka do petka 9 do 16 sati.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni