Vije-sti

Otvorenje nove sezone u klubu Sax!

Otvorenje nove sezone u klubu Sax!

Jedno od omiljenih zagrebačkih mjesta za izlaske započinje svoju 21. sezonu koju će obilježiti brojni koncerti, gostovanja, stand up nastupi, ali i razni drugi zabavni događaji. Klub Sax! svoja vrata otvara u petak 13. rujna, a otvorenje će obilježiti najveselijim i najopuštenijim programom u gradu - Cooganjem!

I u novoj sezoni očekuje nas bogat i raznovrstan program. Cooganje petkom s čijim 144. izdanjem klub otvara svoja vrata, Lajnap stand-up comedy koji će nas i u novoj sezoni uveseljavati svojim odličnim forama, baš kao i zasebne stand-up večeri poznatih komičara za koje se do sada uvijek tražila karta više. Skeptici u pubu radit će ono što najbolje rade – biti skeptični i raspravljat će o ozbiljnim stvarima, a o ženskim i manje ženskim temama pričat će se ponovno u sklopu nove sezone talk showa Ženska priča. I ove godine klub nastavlja s najdugovječnijim jazz programom u gradu čiji je pokrovitelj Grad Zagreb, a uz potporu HUZIP-a nastavlja se ciklus Kreativni glazbeni kolektiv koji predstavlja mlade i kreativne glazbene autore i izvođače. Ljubitelji zborskog pjevanja doći će na svoje jer će se i u novoj sezoni održavati prigodni koncerti zborova i njihovih prijatelja. Očekuju nas i nastupi brojnih poznatih izvođača i glazbenih zvijezda koje uz Sax! veže posebna kemija, a plesat će se ponovno i uz razne tribute bandove.

Uživat ćemo i ove sezone u mnogim koncertima glazbenika raznih žanrova, a upravo zbog svega navedenog svi će posjetitelji imati priliku pronaći nešto za sebe. 

Klub radi šest dana u tjednu, a rijetki se klubovi u Hrvatskoj mogu pohvaliti tako dugom i kontinuiranom tradicijom live svirki kao ova, sada već kultna, oaza nemira i vrhunske glazbe uživo u samom centru Zagreba.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni