Vije-sti

Paul the Walrus promovira album prvijenac u KSET-u

Paul the Walrus promovira album prvijenac u KSET-u

Zagrepčani Paul the Walrus vraćaju se u KSET, u petak, 24.2. promovirati svoj prvi album „Sunset Clause“.

Opisani kao istočnoeuropska verzija Beatlesa, sviraju indijem obojeni retro pop-rock koji brzo ulazi u uho, a teško ga napušta. Njihova glazba oslanja se na očite uzore poput Beatlesa, Weezera, Blura i Beach Boysa s originalnim autorskim pečatom i DIY pristupom.

Nastali kao projekt Borne Mijolovića, sviraju od 2018. godine pri čemu se Borni na pozornici pridružuju Miro Kadijević, Martin Trgovec i Ivan Luić. Iza sebe imaju brojne klupske nastupe, kao i nastupe na INMusicu i Ferragosto Jamu, a u KSET dolaze promovirati prvi album „Sunset Clause“ izdan krajem 2022. Dosad su s njega izdali dva singla praćena spotovima – Breathe i Shade. Postavu će za ovu priliku proširiti zborom i dodatnim glazbenicima, uz još iznenađenja!

Kao predgrupa nastupit će prijateljski bend Como Bluff, alternativni rock trio sastavljen od veterana zagrebačke scene.

Miro Kadijević, Luka Jambrošić i Andro Jambrošić stvaraju glazbu koja spaja utjecaje grungea, stoner i indie rocka, a iza sebe zasad imaju dva EP izdanja: „Como Bluff“ iz 2020. i „Sketchy Laughin' Music“ iz 2022. Dok planiraju izlazak još jednog EP-ja, svoju pravu snagu pokazat će uživo!

 Karte je po pretprodajnoj cijeni od 5,50mogu se kupiti putem linka.
Na dan koncerta cijena karte je 6,50
€.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni