Vije-sti

Pjesma

Pjesma "Nepobjediva" s kojom Barbara Munjas stiže na Doru sada ima i spot

Nakon sjajnog nastupa i plasmana na Dori 2023 na kojoj se natjecala s pjesmom "Putem snova", Barbara Munjas na Doru 2024 stiže s odvažnom pjesmom "Nepobjediva", a sada stiže i spot.

Spot potpisuju Barbarini dugogodišnj suradnici Ira&John s kojima se nikada ne boji eksperimentirati: "Ovo je moj prvi video takve vrste, snimljen iz jednog kadra. Meni predstavlja pobjedu i slobodu te je simbol toga da se bez rada i truda nikamo ne dospijeva, da bi bili ili osjećali se nepobjedivima i slobodnima treba puno raditi i proći kroz svakakve terene."

Za "Nepobjedivu" Barbara kaže da je "nastala kao oda zdravim ljubavnim odnosima koji jedva da postoje u današnje vrijeme. Vesela pjesma pozitivnog karaktera bez filozofije. Osim Zorana i mene svoj su doprinos i zvuk pjesmi dali Camilla Collet, Giorgio Giacobbi i Paolo Jus, dok je za snimanje, miks i master zaslužan Matej Zec. Raduje me što sam i ove godine dobila priliku da se predstavim na Dori!".

"Nepobjediva" je dostupna na svim streaming servisima.

Dora 2024. izravno će se prenositi na programima HTV-a, platformi HRTi i na mrežnim stranicama HRT-a, u veljači 2024. godine. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni