Vije-sti

Planet of Zeus po prvi put u Zagrebu

Planet of Zeus po prvi put u Zagrebu

Planet of Zeus

U utorak, 7. listopada, u KSET-u nastupa Planet of Zeus, grčki heavy rock bend s južnjačkim prizvukom. Predgrupe će im biti varaždinski Jam Ritual i zagrebački Katran.

Sastav Planet of Zeus djeluje od 2000. godine i od tada je odradio bezbroj koncerata, uključujući nekoliko europskih turneja. Monster Magnet, Brant Bjork, Clutch, Karma to Burn, Eyehategod i Church of Misery samo su neki od velikana s kojima su ovi žestoki Grci podijelili pozornicu. Do sada su izdali tri albuma koji su osvojili kritičare i publiku: Eleven the Hard Way, Macho Libre i posljednji, Vigilante, koji promoviraju ovom prilikom u sklopu europske turneje, a ovo će im biti prvi nastup u Zagrebu. Zahvaljujući svojim sjajnim live nastupima, priskrbili su si bazu fanova diljem svijeta, a sada su spremni to učiniti i ovdje.

Jam Ritual će na svom prvom nastupu u KSET-u prestaviti autorske stvari s nadolazećeg EP-ja, na kojem će se nalaziti i njihov hvaljeni singl - „Leavin' Home“.

Katran je već uigrana zagrebačka hardcore/metal/rock ekipa koja sebe opisuje kao „four piece rage driven hardcore-rock band. No bullshit, no mumbo-jumbo, just pure energy and devotion“.


Ulaz u KSET se otvara u 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti na ulazu po cijeni od 30 kuna. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

Facebook event

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni