Vije-sti

Počinje mali jubilej nagrade Rock&Off - Pratite dodjelu nagrada uživo na Sound-reportu!

photo: Dodjela Rock&Off nagrada 2022., credit: Matej Grgić

Počinje mali jubilej nagrade Rock&Off - Pratite dodjelu nagrada uživo na Sound-reportu!

Najbolji izvođači iz prošle, ali i proteklih pet godina okupit će se večeras u zagrebačkoj Tvornici kulture kako bi proslavili domaću rock & off scenu. Publika, struka, izvođači i brojni drugi akteri domaće glazbene scene zajedno će proslaviti itekako bogatu glazbenu 2022. godinu, a najluđi tulum u gradu počinje u 20 sati.

Mali jubilej nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off na pozornicu dovodi Bad Daughter, Barbara Munjas, Djeca!, Eliot Alma, Filip Pavić, HRAM, Ivan Grobenski, Miach feat. Hiljson Mandela, St!llness i Tidal Pull, uz koncert iznenađenja kao poklon publici. Događaj na žalost za širu javnost nije otvoren, no svi zainteresirani petu dodjelu Rock&Offa će moći pratiti na službenom YouTube kanalu nagrade te na Sound-reportu.

Žiri nagrade Rock&Off kojeg ovoga puta čini 87 novinara eminentnih domaćih medija u dva je kruga prvo predložio, a zatim nominirao pa odabrao najbolje rock & off izvođače 2022. godine. Poseban dio večeri svakako će biti nagrade za životno djelo, koje će dobiti Denis Mujadžić - Denyken i posthumno Ante Perković.

Uvijek sjajno raspoložene voditeljice Martina Validžić i Ida Prester zadužene su za vođenje programa s pozornice, a u pomoć pri uručivanju nagrada će im stići poznata imena iz hrvatskog javnog života. Veliki prasak godine po mišljenju žirija ovoga bi puta mogli postati Djeca!, Eliot Alma, Hram, Miach ili Tidal Pull. Dobitnica ili dobitnik će i ove godine ponijeti nagradu HDS Zampa u iznosu od 1500 te će ići na Rock&Off turneju

u nekoliko hrvatskih gradova. Kompletan popis nominiranih možete provjeriti OVDJE.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni