Vije-sti

Pop zvijezda u nastajanju tam ima novi singl „usne uz rebra (nanana)“

Pop zvijezda u nastajanju tam ima novi singl „usne uz rebra (nanana)“

Tam, kantautorica i pop zvijezda u usponu koja je svojim talentom i kreativnošću sebe pozicionirala na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni danas donosi pravo glazbeno osvježenje.

U pitanju je novi singl pod nazivom „usne uz rebra (nanana)“, koji potpuno novim zvukom predstavlja mladu autoricu u nešto drugačijem svjetlu. Pjesma je nastala u suradnji s pop duom pocket palma te Fantomom (Petar Wagner), koji su zaduženi za produkciju:
https://tam.lnk.to/usneuzrebra

Najljepši dio rada na njoj je što je najprirodnije proizašla iz prijateljstva i zajedničkih glazbenih tendencija. Fantom je jedan od producenata singla ’brži od svega’ koji je izašao u siječnju ove godine, a pocket palma su u lipnju uradili sjajan remix pjesme ’infierno’“, priča tam.

Uz singl je objavljen senzualni visualizer, za čije je kreiranje bio zadužen modni fotograf Goran Popovski.

Bilo nam je neizmjerno drago napokon surađivati s tam, što priželjkujemo još otkad je izbacila prvi singl, a još nam je draže što se ova suradnja rodila iz prijateljstva. Rad na ovom singlu nas je još više zbližio i počašćeni smo što je Tamara imala dovoljno povjerenja u nas i Fantoma te nam dala nam svu kreativnu slobodu, kako bismo zajedno mogli napraviti nešto malo drugačije od njenog uobičajenog opusa“, kažu Anja Papa i Luka Vidović (pocket palma).

Ovo je prvi put da kantautorica piše u trećem licu te je veoma zadovoljna krajnjim proizvodom. Iako to nije bio prvobitni plan, prija joj što je uradila jednu malo senzualniju i mračniju pesmu, a ona i producentski tim odradili su uistinu fenomenalan posao.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni