Vije-sti

Poznati svi izvođači festivala

Poznati svi izvođači festivala "Let's Rock" - ulaznice u prodaji od ponedjeljka!

Objavljen je kompletan popis izvođača koji će nakon dugo vremena uživo stati pred publiku i zajedno s njom pozdraviti ljeto na, podno i među zidinama šibenske Tvrđave sv. Mihovila!

U festivalskom izdanju "Let's Rock!" tvrđava 21. lipnja postaje epicentar glazbe, u čijem se središtu nalaze domaći izvođači i kantautori čiji je glazbeni izričaj ostavio traga na nacionalnoj glazbenoj sceni. 

The Fogsellers, Pi i Porto Morto dodatak su već najavljenom popisu izvođača – Ichabod, Ischariotzcky, Jonathan, J.R. August, Lovely Quinces, Nipplepeople, Pocket palma, Rolo – koji će se od popodnevnih sati izmjenjivati na nekoliko pozornica tvrđave, slaveći osim početka ljeta i Svjetski dan glazbe.

Tvrđava kulture Šibenik, uz potporu Hrvatske glazbene unije, upravo na taj simboličan datum vraća glazbu u svakodnevni život i to organizacijom festivala koji za cilj ima podržati glazbenike, umjetnike i ostale dionike glazbene industrije nakon razdoblja neizvjesnosti i dana tišine te zajedno s publikom odaslati poruku optimizma.

Događanje će biti održano u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera, što znači da će broj posjetitelja biti ograničen.
Stoga na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu i pridružite se valu pozitivnih vibracija - let's rock!

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju ekskluzivno pravo na kupnju ulaznica od ponedjeljka, 8. lipnja u 12 sati, putem sustava Eventim. Oni najbrži ostvaruju i popust od 15% na cijenu ulaznice. Kontigent je ograničen, stoga požurite!

Ostalima će ulaznice biti dostupne od srijede, 10. lipnja (od 12 sati), u sustavima Eventim i Croatia Tickets po cijeni od 130 kuna.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni