Vije-sti

Predpromocija 10. studijskog albuma Tomislava Golubana – ”Chicago Rambler”

Predpromocija 10. studijskog albuma Tomislava Golubana – ”Chicago Rambler”

Ovog puta bluesersko perje letjet će po knjižnicama Zagrebačke županije!

Blues glazbenik i usnoharmonikaš Tomislav Goluban u suradnji sa Zagrebačkom županijom i udrugom "Slobodan ulaz" širi svoje kreativne ideje na čitaonice i knjižnice diljem županije. ''Chicago project'' obuhvatit će materijal s autorskog CD blues albuma "Chicago Rambler", koji će biti objavljen u siječnju 2019. i njegovu putopisnu promociju u sklopu edukativno-zabavnog programa u tri knjižnice Zagrebačke županije.
Koncerti su zamišljeni kao interakcija publike i izvođača, ispreplitanjem muziciranja i izlaganja. Kompaktna, dinamična i atraktivna glazbena prezentacija trajat će oko 60 minuta i obuhvatiti povijesni razvoj glazbe, mali tečaj sviranja usne harmonike te utjecaj bluesa na hrvatsku glazbu. Kao dodatak promociji albuma, Goluban će publici ispričati kako je proteklo snimanje albuma u Americi te koja je mjesta, koja su obilježila povijest suvremene glazbe, tom prilikom posjetio.

Cilj programa je promocija hrvatskog glazbenog stvaralaštva na edukativno-zabavni način, primjerena za sve dobne skupine koje žele uživati u glazbi. 

"Veselim se ovim koncertima i pozivam ljubitelje bluesa i glazbe općenito da dođu i podrže ovakve glazbene ideje" - kaže Goluban! 

 

27.11.2018. Narodna knjižnica i čitaonica Jastrebarsko, 18:30
29.11.2018. Gradska knjižnica Samobor, 18:30
10.12.2018. Gradska knjižnica Ante Kovačića, Zaprešić, 18:30

Ulaz je na sve koncerte besplatan!
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni