Vije-sti

PREMIJERA: kids from the sky

PREMIJERA: kids from the sky "Zemlja"

Mladi križevački bend kids from the sky (Teo Golub, Vedran Vlahović i Robin Petić), odvažno je zakoračio na domaću glazbenu scenu i predstavio jedan potpuno novi glazbeni pravac, dosad neuobičajen za ove prostore.

kids from the sky svoju konceptualnu glazbenu priču "Elementi" započeli su singlom "Zrak", a završavaju pjesmom "Zemlja":

"Svaki element u ovoj priči predstavlja određenu borbu u životu. Ideja da se uzmu prirodni elementi došla je iz želje da se kroz spotove i vizuale lakše dočara i objasni svaka određena borba iz osobnog života.'', ispričao je Teo Golub.

"Zemlja" je zaokružila i završila ovu priču tako da tematski govori o pomirenju i suživotu sa svojim nesigurnostima i strahovima:

"Ova pjesma predstavlja onaj trenutak kada, u potpunosti, shvatiš tko si i koji je tvoj put, doživljavajući svoje strahove i nesigurnosti kao partnere, a ne prijetnju u svom životu.", kaže Teo.

Video spot koji potpisuje Dinko Šimac (Beyond Pines Films), vizualno prati temu pjesme, te je atraktivan i dinamičan zbog brojnih lokacija snimanja, na kakve su nas kids from the sky navikli u svojim dosadašnjim spotovima.


Kroz četiri "glazbena elementa" publika je dobila priliku upoznati kids from the sky, ali njihova uzbudljiva glazbena priča tek je započela...


EP "Elementi" i singl "Zemlja" dostupni su na svim streaming platformama.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni