Vije-sti

PREMIJERA: SUN U

PREMIJERA: SUN U "Ti"

Talentirana zagrebačka producentica i glazbenica SUN U (Sanja Šiljković) predstavlja novi singl "Ti" čime završava krug retropektivnih singlova i video spotova te je na korak bliže novom albumu koji će svjetlo dana ugledati početkom prosinca.

" 'Ti' je priča o odnosu kad nekog odlučimo pustimo k sebi, koja lirikom nastavlja nakon prethodnog singla 'Start', kad je sve divno i smatramo da smo pronašli svoju srodnu osobu. Htjela sam to nekako prikazati i vizualno sinkronizacijom tri para na malo drugačiji način.

Ja sam u prethodna dva spota više imala simboličnu ulogu negativne emocije, dok sam bila zavezana, tako da me ovdje više nema. 'Tu' je završio bježanjem kroz bijela vrata, dok 'Ti' počinje utrčavanjem kroz bijela vrata u treći prostor.", ispričala je SUN U.

Pjesmu prati i video spot koji ponovno potpisuje sama Sanja:

"U glavnim ulogama su opet Vesna Grandeš i Anis Habibović, dok su im se ovaj put pridružili Hrvoje Vekić, Ana Ritz, Sara Došen i Patrik Kovačić. Kao i prethodna tri spota, i ovaj je snimao Miran Brautović, a ja sam se pozabavila režijom i montažom. Kad sam razmišljala o samoj radnji, nekako mi je odma vizualno blicnula konferencijska soba Imago reklamne agencije, u kojoj sam nekoć i sama radila, i ogromno im hvala što su mi izašli u susret i ustupili prostor!", rekla je Sanja.

Pred SUN U je uzbudljiv period jer početkom prosinca stiže njezin drugi studijski album, nasljednik hvaljenog albuma "Discover" iz 2019. godine.

"Kako sam na kraju prošle godine obećala samoj sebi da ću stisnut ovu 2022., uspjela sam izvest kompletan plan bez stajanja, tako da sad nakon 4. singla, početkom 12.mjeseca izlazi i drugi studijski album “Beton” van i užasno sam sretna zbog tog.", izjavila je.

Pjesma "Ti" je dostupna na svim streaming servisima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni