Vije-sti

Psihomodo pop, Majke, Silente, Brkovi i Dječaci na Mega Bikers susretu

Psihomodo pop, Majke, Silente, Brkovi i Dječaci na Mega Bikers susretu

Osim motora, glazba je ono što čini moto susrete toliko posebnim, a ove godine u Slavonski Brod dolaze brojni bendovi koji će nastupati tijekom dvije večeri susreta.

U proteklih 12 godina na brodskim susretima nastupilo je oko 50 poznatih izvođača rock glazbe na ovim prostorima. I ove godine za na jednoj od najljepših lokacija održati će se rock koncerti koji će trajati dva dana od 13 do 14.5.2016, gdje će između ostalih nastupiti Majke, Psihomodo pop, Brkovi, Silente, Dječaci i mnogi drugi rock bandovi. Ako i to nije dovoljno u šatorima dobru zabavu garantiraju brodski DJ-i

Samo trodnevno događanje odvija se na SRC "Poloj", službeno  najljepšoj riječnoj plaži u Europi, a udaljenoj jedva 3000 metara od strogog centra grada. Prostor je idealan za kampiranje i odmor, a navečer za vrhunsku zabavu i provod.

Spoj brzine i žestoke svirke i ove godine zasigurno će privući na tisuće posjetitelja iz okolice i regije na vrhunsku dvodnevnu zabavu.  Ulaz na koncerte za bikere je slobodan, a za ostale 60 kn za oba dana..

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni