Vije-sti

Punk izdanje Good Vibrationsa za početak godine

Punk izdanje Good Vibrationsa za početak godine

cover pasi


Nakon trotjedne stanke, Good Vibrations vraća se u punk izdanju. Prva srijeda (07.01.) u 2015. godini rezervirana je za legende hrvatskog punka, riječki band Pasi, a prije njih nastupit će Pičke Vrište,  Brut i Čudnoređe.

Pasi su kultni punk bend iz Rijeke nastao još u ožujku 1996. godine. Sviraju melodični punk rock s veoma kritičkim tekstovima stanja države i društva općenito. Iza sebe imaju tri albuma – „Netko treba i radit dok se mi zajebavamo“ (2000.), „Pravac paleolitik“ (2004.) i aktualni „Reci mi da li te boli“ (2011.), na kojem se nalaze i dvije pjesme koje je napisao pokojni Antun Krajinović Tuna. Kompletnu podužu biografiju benda možete pročitati na službenoj web stranici benda www.bend98.com

Pičke Vrište  su zagrebačka punk rock (po novom) petorka koja je nedavno izdala svoj prvi album „Nedovršena priča“, koji je pokupio mnoge pohvale. Čine ga Raši (gitara/vokal), Nino (gitara/vokal), Fićo (bubanj), Hill (bas gitara) i Ivek (lead vokal).

Brut je noise rokenrol bend osnovan 2010. u Zagrebu u sastavu Izvor (bubanj), Nikša (bas), Almir (gitara), Capan (gitara) i Šule (vokal). Iza sebe imaju EP jendostavno nazvan "EP" kratku pauzu u radu, i drugi EP  imena "Prosidba", koji je izašao krajem 2014., a nedavno  su ga promovirali u SC-u.

Čudnoređe je fusion rock tragikomedija na sjecištu ludosti i mudrosti, ozbiljnosti i humora, arta i kiča, inovacije i krađe, apokalipse i utopije. Bend čine Ognjen Bašić (vokal, ritam gitara, riječi, muzika), Vjekoslav Tkalac (ritam i solo gitara, prateći vokal), Mihovil Jurdana (bas) i Zlatko Ivanković (bubnjevi).

Kao i uvijek, za glazbu u pauzi između i nakon bendova biti će zadužen DJ Kneža!

Početak programa u 20:30, karte u pretprodaji možete kupiti u Dirty Old Shopu  (Tratinska 18) po cijeni od 30 kuna, a na ulazu 07.01. bit će 40 kuna.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=o5SFse7iQyo[/embed]

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni