Vije-sti

Radar Men From The Moon (NL) + Fjodor u svibnju u KSET-u

Radar Men From The Moon (NL) + Fjodor u svibnju u KSET-u

U utorak, 12. svibnja, u zagrebački klub KSET stižu psihodelični space rockeri iz Nizozemske, Radar Men From The Moon. Kao domaća podrška nastupiti će intrumentalni trio Fjodor.

Radar Men From The Moon instrumentalna su raketa dobrih vibri. Ta raketa odaslana je u bespuće univerzuma da istraži glazbene planete i stopi ih u jedinstvenu galaksiju dobrog zvuka. U toj galaksiji, psihodelični space rock spaja se s noise, shoegaze i kraut elementima uz dašak gotovo stoner masnoće.

S tri nevjerojatna albuma iza sebe, RMFTM imaju utrke u nogama i zvjezdane prašine pod noktima. Svojom glazbom počastili su i brojne znakovite festivale poput Roadburn Festival, Duna Jam, The Reverb Conspiracy Festival, Freak Valley festival…

No, nabrajanja su suvišna. Ovi nizozemski nigdjezemci hipnotizirat će vas u stanje hibernacije i lansirati u daleka međuzvjezdana prostranstva, sve što treba je baciti uho:

U ulozi domaćeg raketnog goriva, svoje note odaslat će instrumentalni trio Fjodor. Ova jednako eklektična mješancija psihodelije, space, noiz, krauta, jazza, elektronike, klasične glazbe i balkanskog melosa već godinama grmi našim i tuđim prostorima. Zasviravši uz bendove poput Zechs Marquise, Dukatalon, Belgrade Noiz Society i Oresund Space Collective samo su dokazali već odavna jasno – Fjodor je bend svjetskih i galaksijskih razmjera.

 

Ulaznice:

Ulaz se otvara u 20h. Karte možete kupiti na ulazu po cijeni od 35 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni