Vije-sti

Rap skupina Dregermajster sutra u KSET-u promovira novi album

Rap skupina Dregermajster sutra u KSET-u promovira novi album

U petak, 26. travnja u KSET-u će se održati koncert rap skupine Dregermajster povodom izlaska njihovog najnovijeg uratka pod nazivom "Dregerovo"!

Dregermajster djeluje od 2008. godine u raznim formacijama, a do sada su izdali 5 albuma. Među aktivnim i bivšim članovima neki se ističu i kao cijenjeni DJ-evi i organizatori zagrebačkih hip-hop večeri, a kolektiv trenutno čine Zembo Latifa, Želko, Bili, Johnie, Djubre, Rafaelo, Marac i Luka.

Glazbeno vodstvo Dregera držao je Kiddara i za njegovo vrijeme je izdano 4 albuma - Str8 From The Klet (2010), Ekipa Za Očevid (Slučaj Za Anale) (2011), Rostna Piva & Mlada Prknad (2012), Šampionat: Borba Frente, Borba! (2013), a 2018. glazbenu palicu preuzima Zembo Latifa.

Nedavno su izbacili novi album Dregerovo i to 8. 3. ove godine na prvi rođendan svog Dregerbojsi studija, a među pjesmama s posljednjeg albuma se ističu se "2.0" i “Sve Znam”. Album je nastao tijekom proteklih godinu dana rada studija, a za sam muzički pravac odgovorni su Zembo Latifa i Luka.

Prije samog Dregera publiku će zagrijati nove mlade nade TDKM etikete, među kojima su Molli, Stevo, Zdarki i RAF, uz potporu originalnog Tvrdokora koji će se pridružiti Dregerima i na bini. Program će upotpuniti i DJ-evi iz Dregera koji će puštati muziku prije i nakon koncerta.

Album možeš poslušati na poveznici.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti po cijeni od 30 kn u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok će na dan koncerta cijena iznositi 40 kn.
 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni