Vije-sti

Rasprodan

Rasprodan "Koncert za Karla" Josipe Lisac

Tradicionalan Koncert posvećen Karlu Metikošu naše najveće glazbene umjetnice Josipe Lisac, koji će se sutra održati u Maloj dvorani Doma sportova, službeno je rasprodan.

Vrata zagrebačke dvorane, u kojoj Josipa po prvi put samostalno nastupa, otvorit će se u 19:30, a koncert započinje točno u 20:30.

Ovogodišnji nastup proteći će u znaku 40 godina praizvedbe rock opere "Gubec Beg" koju je, baš kao i album "Dnevnik jedne ljubavi" "skrivio" isti autorski dvojac, Karlo Metikoš – Ivica Krajač. Uz hommage "Gubec Begu" zagrebačka publika još jednom će imati priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi iz Josipine više od četiri desetljeća duge impresivne karijere: "Dok razmišljam o nama", "Na na na na", "Vjerujem ti sve", "Magla", "O jednoj mladosti", "Hir, hir, hir", "Ležaj od suza", "Danas sam luda", "Ja bolujem" i mnogim drugim. Naravno, i ovaj put bit će u pratnji svog moćnog benda u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar, Davor Črnigoj i Davor Doležal. Na set listi će se naći i aktualni singl, "Tu", koji je proteklog ljeta gospodario top-listama mnogih radijskih postaja i kojim Josipa najavljuje novi studijski album.

Nakon Doma spotova, Josipa Lisac putuje u Švedsku gdje će održati dva koncerta - 11. prosinca u Göteborgu i 12. prosinca u Malmöu.

Organizator koncerta je LAA.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni