Vije-sti

Replica i Jeremy's Alive u Tvornici

Replica i Jeremy's Alive u Tvornici

reolU subotu, 17.siječnja, Replica i Jeremy's Alive ponovno će udružiti snage, te u novu 2015. godinu ulaze puni energije i entuzijazma koncertom u Tvornici Kulture.

Replica je u studiju i snima novi materijal, a najavni singl bi trebao biti vani negdje početkom godine, a u međuvremenu, objavit ćemo nekoliko već snimljenih, do sad neobjavljenih pjesama kao blagdanski poklon fanovima. U Tvornici tako možete očekivati dosta novih pjesama, uz naravno sve uspješnice sa dosadašnjih albuma „Jeftin trik“ i „Svi smo pozvani“.

Jeremy's Alive već od prvog koncerta prije nešto više od godinu dana oduševljava sve svojom autentičnom izvedbom najvećih hitova Pearl Jama. Iz koncerta u koncert se trudimo obogatiti repertoar pjesmama iz svih razdoblja karijere Pearl Jama pa ćete tako i ovaj put, uz sve nezaobilazne hitove, moći čuti i poneku poslasticu za one najtvrđe fanove.

Ulaznice u pretprodaji iznose 20 kn, dok će na ulazu na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 30 kn.

Potražite ih na službenim prodajnim mjestima: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1 Aquarius CD shop, Varšavska 1 Dirty Old Shop, Tratinska 18 ili u sustavima Entrio.hr

 
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni