Vije-sti

Robbie Williams u lipnju nastupa u Beogradu

Robbie Williams u lipnju nastupa u Beogradu

Svjetska pop megazvijezda Robbie Williams nastupit će u srijedu 17. lipnja na beogradskom Ušću u sklopu velike Let Me Entertain You turneje.

“Pakao je nestao, raj je stigao i ja krećem na turneju”, riječi su kojima je Robbie najavio svjetsku turneju i otvorio je rasprodanim koncertima u Madridu, Barceloni i Parizu. Jedinstveni i karizmatični Robert Peter “Robbie” Williams jedna je najpopularnijih globalnih pop zvijezda posljednih 20 godina i jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena s 11 albuma prodanih u preko 77 milijuna primjeraka.

Sa svega 16 godina počeo je karijeru kao član benda Take That, a polovicom devedesetih odlučuje lansirati solo karijeru, što se pokazalo kao jedna od najboljih odluka u glazbenoj industriji. Njegovi albumi su redom osvajali prva mjesta na britanskim i svjetskim top listama, uz hitove kao što su “Feel”, “Supreme”, “Rock DJ”, “Come Undone”, “Rudebox”, “Millenium”, “Kids”, “Angels” i brojne druge! Do sada je osvojio nevjerojatnih, rekordnih 17 BRIT nagrada. Williams je 2006. godine ušao i u Guinessovu knjigu rekorda s 1,6 milijuna prodanih ulaznica u jednom danu! Robbie već bilježi veliki uspjeh i nove rekorde s aktualnom svjetskom turnejom “Let Me Entertain You” tijekom za koju osobno inzistiranje da obuhvati i gradove u kojima do sada još nije nastupao. Britanske dnevne novine The Guardian ove godine dale su i najbolji opis njegove spektakularne turneje: “Ako netko ove godine pruža više zabave od Robbija Williamsa i spremnost da se na koncertu preda publici do kraja, voljeli bismo to vidjeti”.

Nastup na beogradskom Ušću jedini je koncert Let Me Entertain You turneje u našoj regiji. Još su živa sjećanja na spektakl koji je Robbie priredio 2013. na stadionu Maksimir na koji su se slili fanovi iz cijele regije. Stoga se s pravom na Ušću očekuje dolazak velikog broja Robbijevih obožavatelja iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Ulaznice i prodajna mjesta

Ulaznice u Hrvatskoj pronađite na službenim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Ulaznice za spektakl na Ušću podjeljene su po zonama:

Parter A po cijeni od 43,72 Eur

Parter B po cijeni od35,26 Eur

Fan pit košta 60,65 Eur

Fan pit gold po cijeni od 77,57 Eur

Službeni kapacitet koncerta na Ušću je 30.000.

Organizatori koncerta su Exit Team i Skymusic, uz podršku Arene Beograd i AAA Produkcije.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni