Vije-sti

Rocketman oduševio zagrebačku publiku

Rocketman oduševio zagrebačku publiku

Sinoć je u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema održana specijalna Très Chic večer na kojoj je prikazan jedan od najiščekivanijih filmova sezone – 'Rocketman'.

'Rocketman' je epska glazbena fantazija o nevjerojatnoj priči o Eltonu Johnu. Film prati fantastičnu transformaciju stidljivog pijanista Reginalda Dwighta u svjetsku superzvijezdu Eltona Johna. Ova inspirativna priča govori o tome kako je dječak iz malog grada postao ikona pop kulture. U filmu Taron Egerton izvodi neke najpoznatije Eltonove pjesme. Jamie Bell glumi Eltonovog dugogodišnjeg tekstopisca Berniea Taupina, Richard Madden je u ulozi Eltonovog prvog menadžera Johna Reida, a Bryce Dallas Howard je Eltonova majka Sheila Farebrother. Sam Elton John je rekao da nikada nije čuo nikoga da pjeva njegove pjesme bolje od Tarona.

Prije filma, u WOW baru je nastupio Damir Kedžo, a pratili su ga vrhunski glazbenici: Zvonimir Radišić na gitari, Dino Ivelja na kontrabasu  i Ana Gjud na violončelu. Partneri Très Chica pripremili su poklon iznenađenja za posjetiteljice, a to su bili Stella Artois, Bajadera, Fraktura – najbolja literatura i Lelo.

Nesumnjivo jedan od najsvestranijih  izvođača, umjetnika, pjevača i glumca, ovaj genijalni samouk konstantno je privlačio interes publike i medija gdje god je bio. Njegove privlačne, uzbudljive, respektabilne i karizmatične pjesme pjevat će se još dugo i imati utjecaj na buduće generacije. Jedini način pričanja priče o Eltonu Johnu jest proživljavanje njegove fantazije. Ako ste voljeli filmove kao što su 'Bohemian Rhapsody' i 'A star is born' onda ne smijete propustiti ovu epsku ekranizaciju. Film 'Rocketman' u distribuciji Blitza možete pogledati u svim CineStar kinima, a kupnja ulaznica moguća je na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije te online na: https://bit.ly/2HHisuy

 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni