Vije-sti

Rolin Humes u subotu u riječkom  River Pubu

Rolin Humes u subotu u riječkom River Pubu

Nakon što su prošli mjesec imali vrlo zapažene nastupe u Rumunjskoj i Srbiji, Rolin Humesi se vraćaju domaćim nastupima. U subotu ćete moći uživati u njihovoj beskompromisnoj svirci u popularnom riječkom River Pubu. Početak je u 22h, a ulaz je besplatan.

Vesela četvorka koju čine Robert Hudulin (vokal, klavijature), Emil Bišćan (bas) te braća Nikola (gitara) i Matej Smiljanić (bubanj)  je u samo četiri godine postojanja obišla dobar dio europskog kontinenta, a otisnula se i u daleke Sjedinjene Američke Države gdje su svirali na International Blues Festivalu u Memphisu. Posebno se ponose s čak 8 pobjeda na raznim natjecateljskim festivalima širom regije i Europe što samo po sebi dovoljno govori o kvaliteti njihovih nastupa.

Njihov zvuk mješavina je bluesa, jazza i rocka, ali isto tako skloni su improvizaciji tijekom svirki, što se posebno odnosi na karizmatičnog frontmena Roberta koji vrlo često „kažnjava“ svoje klavijature, a ne libi se ni obratiti publici na više svjetskih jezika. Rolin Humesi su do sada izdali dva autorska albuma te snimili nekoliko spotova. Kako to sve skupa zvuči i izgleda, možete pogledati na linkovima ispod.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni