Vije-sti

RUNAWAYS SESSION: Punčke

RUNAWAYS SESSION: Punčke

[caption id="attachment_2632" align="aligncenter" width="547"]Punčke © Silvijo Selman Punčke © Silvijo Selman[/caption]

Sound Report s veseljem prvi puta objavljuje video audio-vizualnog projekta Runaways Session.

Runaways Session je prvi veći samostalni projekt Runaways Production. Cilj projekta je snimiti i promovirati vrhunske hrvatske i regionalne izvođače koji ne mogu doći do medijskog prostora koji oni zaslužuju zbog trenutne pop kulture koja se sustavno nameće i promovira u našim medijima.

Svaka epizoda Runaways Sessiona čini glazbeno-informativnu emisiju posvećenu jednom bendom ili kantautoru čiji se nastup u emisiji snima uživo i u jednom komadu. Kroz intervju i svoj glazbeni performans gosti izvođači opušteno, iskreno i slobodno pričaju o sebi, svojim dosadašnjim iskustvima, budućim planovima, te na taj način prikazuju koliko je zapravo glazbena scena u Hrvatskoj i regiji zapravo razvijena, ali joj fali platforma i medij do publike koji su na aparatima.

Do sada su u Runaways Session gostovali The Yellow Buzz, Dinamitarnica, S3ngs, Miki Solus i Punčke (s čijim gostovanjem započinjemo prenošenje ovog vrijednog projekta), a uskoro će biti objavljena epizoda u kojoj je u glavnoj ulozi odličan i od mnogih kritičara hvaljen riječki bend Jonathan!

Sve prethodne epizode možete pogledati na službenom YouTube kanalu Runaways Session

http://www.youtube.com/watch?v=7Ryjm28oNik
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni