Vije-sti

Sam Fender u suradnji s Holly Humberstone predstavio akustičnu verziju aktualnog hit singla

Sam Fender u suradnji s Holly Humberstone predstavio akustičnu verziju aktualnog hit singla

Nakon što je s pjesmom „Seventeen Going Under“ dospio na zavidne pozicije brojnih glazbenih top ljestvica, nagrađivani kantautor Sam Fender predstavio je akustičnu verziju svog još uvijek aktualnog hit singla.

U emotivnoj izvedbi ovoga puta pridružila mu se sve istaknutija glazbena zvijezda u usponu, Holly Humberstone.  „Seventeen Going Under (Acoustic)“ dostupna je na glazbenim platformama: https://umhr.lnk.to/SGU_Acoustic 

Ako se za nekoga može reći da je rock zvijezda koja je nedavno zabljesnula onda je to zasigurno Sam Fender. Uz to što se može pohvaliti već s drugim studijskim izdanjem koji osvaja britanske top ljestvice, naslovna pjesma albuma „Seventeen Going Under” nedavno je viralno eksplodirala te glazbeniku donijela i prvi Top 10 singl.

Ovakav poseban trenutak Sam je odlučio proslaviti  –  kako drugačije nego glazbom – kreiravši posebnu akustičnu verziju svoje aktualne uspješnice te pozvavši Holly Humberstone da mu se pridruži u emotivnoj izvedbi. Holly je u iznimno kratko vrijeme svojom glazbom osvojila srca fanova diljem svijeta što je nešto ranijeg ovog mjeseca potvrđeno i dodijeljenim joj priznanjem BRIT Rising Star Award.

Zahvaljujući uvjerljivoj izražajnosti i iskrenosti koju Holly s lakoćom pretače u melodije te Samovoj emotivnosti  „Seventeen Going Under (Acoustic)“ slušateljima otkriva dodatnu dimenziju u kojoj su se vokali ovih dvoje glazbenika besprijekorno stapaju...

Suradnja je zabilježena i minimalističkim, no toplim videom.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni