Vije-sti

Selena Gomez objavila iščekivano EP izdanje

Selena Gomez objavila iščekivano EP izdanje "Revelación"

Na oduševljenje brojnih obožavatelja, Selena Gomez objavila je iščekivano novo izdanje! Ponosna na svoju kulturu i porijeklo, La Reina Selena predstavlja EP "Revelación", s pjesmama na španjolskom jeziku, što je njeno prvo takvo studijsko izdanje u posljednjih desetak godina!

Nakon što je predstavila najavni singl "De Una Vez", pjevačica nije skrivala svoj ponos zbog novog izdanja. "Iznimno sam ponosna na svoje latino korijene i osjećala sam se osnaženo ponovno pjevati na španjolskom jeziku" otkrila je te nadodala: "S ovim izdanjem odajem počast svojim korijenima - i jako sam uzbuđena zbog toga."

EP "Revelación" donosi ukupno sedam pjesama, od kojih smo već čuli singlove "De Una Vez", "Baila Conmigo" i "Selfish Love", a Seleni su se u izvedbi pjesama pridružila talentirana i zvučna glazbena imena - DJ SnakeRauw Alejandro i Myke Towers.

Podsjećamo, posljednji Selenin album naziva "RARE" debitirao je na prvom mjestu Billboard Hot 200 ljestvice. Na izdanju se našao singl "Lose You To Love Me", pomoću kojeg se prvi put u karijeri našla na prvom mjestu Billboard Hot 100 ljestvice. Predstavljanje uspješnog albuma nije bio njeno jedino glazbeno ostvarenje u 2020 godini. Gomez je nedavno surađivala s K-POP grupom BLACKPINK na pjesmi "Ice Cream", čiji je spot do danas pregledan više od 470 milijuna puta.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni