Vije-sti

Seven That Spells s novim pjesmama u Tvornici

Seven That Spells s novim pjesmama u Tvornici

[caption id="attachment_4031" align="aligncenter" width="547"]Niko Potočnjak,Seven That Spells (promo) Niko Potočnjak, Seven That Spells (promo)[/caption]

Zagrebački Seven That Spells obilježit će objavu novog albuma koncertom u Velikom pogonu Tvornice kulture u petak, 19. prosinca.

Za one koji se dosad nisu susretali sa Seven That Spells, kratak opis koji ih najbolje predstavlja je da “dolaze iz 23. stoljeća gdje je rock mrtav”. Moderan, agresivno-psihodeličan zid zvuka koji sudara polimetriju i povremene vikinške napjeve odveo je ovaj sjajan sastav na sve bitnije europske festivale psihodelične glazbe, turneje po starom kontinentu i Japanu te im osigurao ukupno 11 izdanja za nekoliko stranih labela.

Na zagrebačkoj promociji predstavit će nove pjesme u proširenom live izdanju s dva bubnjara. Bit će to ujedno i završetak izuzetno uspješne koncertne godine u kojoj je bend upravo završio europsku turneju.

http://www.youtube.com/watch?v=erxNIbhmTZU
Ulaznice pretprodaji iznose 35 kn, a na dan koncerta 45 kn.   Službena prodajna mjesta: Dirty old shop, Tratinska 18 Rockmark, Berislavićeva 13 Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7 Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni