Vije-sti

Shoreline u Hard Place donosi njemački punk-rock

Shoreline u Hard Place donosi njemački punk-rock

Njemački punk-rockeri Shoreline dolaze u zagrebački Hard Place 1. ožujka, a kao predgrupa društvo će im praviti mladi zagrebački punk-rock bend Home Conflict. Upad na koncert iznosi 20 kn, a start je zakazan za 21 sat.

Shoreline (Munster,Njemacka),promoviraju svoj debut EP "You used to be a safe place" sa turnejom po engleskoj i europi. Do sada su imali gomile svirki po raznim festivalima i klubovima. EP su objavili za "Uncle M Records" a sniman je u poznatom studiju Kaputtmacher koji je radio i sa bendovima poput Anti Flag.


Home Conflict mladi je zagrebački punk rock bend nastao sredinom 2016. godine. Bend započinje sviranjem covera klasičnih punk rock / pop punk bendova te u proljeće 2017. snima svoj prvi EP u vlastitoj produkciji. Do sada su svirali u većini zagrebačkih klubova, a prošle godine osvajaju Treće mjesto na 11. O'rock Festivalu u Oroslavju i Prvo mjesto na finalu Imagine Croatia Festivala te će predstavljati Hrvatsku u Nizozemskoj na međunarodnom finalu. U siječnju ove godine izbacuju svoj prvi singl "I Have a Feeling".

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni