Vije-sti

Što je ubilo rokenrol? Saznajte u novom singlu Zembe Latife i Rap Riberyja

Što je ubilo rokenrol? Saznajte u novom singlu Zembe Latife i Rap Riberyja

Nakon što su svojim samostalnim singlovima osvojili radijski eter i streaming servise, Zembo Latifa i Rap Ribery odlučili su udružiti snage na novoj pjesmi - "Mrtav je rokenrol".

“Mrtav je rokenrol” je pjesma koja je zamišljena kao svojevrsni eksperiment jer spaja naizgled nespojive žanrove - rap i edm. Britke i vješte lirike preko dinamičnog i nadasve zanimljivog instumentala neće nikoga ostaviti ravnodušnim, što je zapravo bio i sam cilj ove pjesme.

Mi smo jako zadovoljni kako je traka ispala. Htjeli smo napraviti nešto novo, zanimljivo i drugačije, nešto što slušatelji nemaju priliku čuti baš često. Fuzijom između rapa i edm-a dobili smo taj neki novi zanimljivi zvuk koji nam pruža puno mjesta za igru sa lirikama i ritmom, a istovremeno u sebi nosi puno energije koja će dati posebni naglasak ovoj pjesmi kada je budemo izvodili live na koncertima.”, rekli su Zembo i Ribery.

Za instrumental je zaslužan Delta, kojeg profesori na faksu zovu Ante Grgurević, a dodatnu produkciju instrumentala napravio je FIlip Majdak, bolje poznat u Kaleido Music studiju kao FIlip Panika.

Spot i video produkciju potpisuju Kudbashoni, a kameru Marko Čordaš - Studio Jeka:

"Mood video spota temelji se na energiji pjesme — dinamičan, intenzivan, eksplozivan. Kao što su autori u pjesmi, koja traje kratko, rekli puno, tako je i ideja spota s manje napraviti više.

Pjesma "Mrtav je rokenrol" dostupna je na svim streaming servisima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni