Vije-sti

Teya Dora – novo ime na regionalnoj sceni predstavlja prvi singl za Bassivity

Teya Dora – novo ime na regionalnoj sceni predstavlja prvi singl za Bassivity

Teodora Pavlovska, umetničkog imena Teya Dora, jedna od najmlađih balkanskih stipendista čuvenog Berklee College of Music u Bostonu, snimila je svoj prvi singl “Da ne meni je” u izdanju izdavačke kuće Bassivity Digital.

- Iako sam pjesmu “Da ne meni je” prošlo ljeto  počela skladati za nekog drugog, odmah sam osjetila da bih je baš ja mogla da otpjevati. U to su me kasnije uvjerili i moji prijatelji i kolege Milan Radulović Laća, poznati tekstopisac i njegova mama, čuvena Marina Tucaković. Odmah sam u Beogradu snimila vokale, dok sam u New Yorku dovršila aranžman sa svojim kolegom, poznatim američkim producentom Gerardom Barnsom – kaže Teya Dora.

Spot za pjesmu “Da na meni je” sniman je u Beogradu i New Yorku, a sve devojke koje se pojavljuju u spotu su, kako ova talentirana glazbenica otkriva, njene prijateljice.

Sa samo sedamnaest godina otišla je u SAD studirati glazbu, a već je nekoliko godina angažirana u glazbenoj produkcijskoj kući ARKTKT Publishing LLC, u New Yorku gdje stvara velike hitove i sklada glazbu za TV reklame, serije i filmove.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni