Vije-sti

The Marshmallow Notebooks objavio novi spot i najavio zagrebački koncert

The Marshmallow Notebooks objavio novi spot i najavio zagrebački koncert

Krapinski prakantautor Matija Habijanec objavio je drugi singl i spot s nadolazećeg "Destruction LP", pjesmu "Trust Me I Don't Know What I'm Doing".

Matija ju je napisao, "producirao", otpjevao te odsvirao gitare i hammond percussion, a uz njega su u nastajanju pjesme sudjelovali i Vlado Mlady (bubnjevi), Katarina Stamenkovska (violina), Josip Visković (klarinet), Hrvoje Nikšić (hammond), Karlo Cmrk (bas) i Ivana Starčević (bek vokali). Za snimku i miks zaslužan je Hrvoje Nikšić (Kramasonik), za mastering Andy Jackson (Tube Mastering), a za spot Josip Visković i Vjeran Vukašinović. Pjesmu možete besplatno preuzeti na themarshmallownotebooks.com.

 

 

"Destruction LP" bit će prvi The Marshmallow Notebooks album nakon eponimne ploče iz 2013. (LP, Noisy Night Records) koja je rasprodana, nakon čega je album reizdan (LP, Ill in the Head Records, 2016.) s jednom bonus pjesmom. Matija je u međuvremenu pokrenuo improviziranu izdavačku kuću Noisy Night Records koja se nalazi u stanju hibernacije nakon što je objavila četiri longplejke (The Marshmallow Notebooks, Benchwarmers, (The) Lesser Men, Izae), jednu singlicu (Jennifer's Band) i jednu kazetu (The Moody Brooders), a sudjelovao je i u stvaranju dvoje djece.

Koncert u Vinylu 30.12. bit će prvi bendovski The Marshmallow Notebooks koncert u Zagrebu nakon više od tri i pol godine, čime najavljuju znatno aktivniju 2020. U live postavi koja je svoju premijeru imala na ovogodišnjem Tabor FIlm Festivalu su Matija Habijanec (gitara, vokal), Katarina Stamenkovska (violina), Josip Visković (klarinet, synth), Karlo Cmrk (bas) i Antonio Hanžek (bubanj).

FB event: https://www.facebook.com/events/776758519493602/

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni